Om Yourlenses

 

YourLenses har siden 2003 vært prispresser nummer én på det europeiske linsemarkedet. Kontaktlinser er en forbruksvare, en nødvendighet for mange, der lav pris og høy kvalitet er de viktigste faktorene i forbindelse med kjøp av linser. Målsetning til YourLenses er derfor å alltid tilby markedets laveste pris på kontaktlinser av høyeste kvalitet.  

 

Laveste prisgaranti

YourLenses overvåker daglig konkurrentenes priser og oppdaterer sine egne kontinuerlig for å alltid kunne tilby en lavere pris. Gjennom deres laveste prisgaranti forsikrer de deg som kunde om at linsene som kjøpes ikke kan fås til lavere pris.

 

Enkelhet

YourLenses synes også at det skal være enkelt og behagelig å bestille linser fra Dem, og det er derfor de leverer linsene direkte hjem til deg. For at du skal kjenne deg trygg i forbindelse med kjøpet, tilbyr de også full returrett på produkter du bestiller fra YourLenses.

 

YourLenses' samarbeideidspartnere

YourLenses selger kun originalproduktet, de samme linsene du finner hos optikeren. De samarbeider med samtlige internasjonale linseprodusenter som CIBA Vision, Bausch & Lomb, Johnson & Johnson og Cooper Vision.

 

100 000 fornøyde kunder

YourLenses finnes i dag representert på 9 europeiske markeder, og frem til i dag har mer enn 100 000 kunder handlet hos de.

 

Klikk her for å besøke YourLenses nå!