Døgnet rundt linser - Priser og tilbud

 

Døgnet rundt linser er som det ligger i navnet, linser som kan brukes i døgnet rundt, både natt og dag i 30 dager, og som du slipper og ta ut hver natt når du skal sove.

 

Døgnet rundt linser slipper gjennom mye mer oksygen enn vanlige kontaktlinser, og som da kalles for oksygenåpne linser. Disse døgnet rundt linsene forsyner så øynene dine med nok oksygen hele døgnet.

 

Døgnet rundt linser er en ny type kontaktlinser som lages i Silicon Hydrogel, og som er et godt alternativ for deg med tørre øyne.

 

 


PureVision (6 stk)
PureVision - kontaktlinser
Bausch & Lomb
PureVision (6 stk) fra kr 273,-
 
PureVision Toric (6 stk)
PureVision Toric
Bausch & Lomb
PureVision Toric (6 stk) fra kr 397,-
 
Air Optix Aqua Multifocal (6 stk)
Air Optix Aqua Multifocal
CIBA Vision
Air Optix Aqua Multifocal (6 stk) fra kr 543,-
 
PureVision 2 HD
PureVision 2 HD
Bausch & Lomb
PureVision 2 HD fra kr 359,-
 
Biofinity (6 stk)
Biofinity - døgnlinser - priser
CooperVision
Biofinity (6 stk) fra kr 243,-
 
Air Optix Night&Day Aqua (6 stk)
Air Optix Night&Day Aqua
CIBA Vision
Air Optix Night&Day Aqua (6 stk) fra kr 523,-
 
PureVision Multifocal (6 stk)
PureVision Multifocal - kontaktlinser - priser
Bausch & Lomb
PureVision Multifocal (6 stk) fra kr 469,-
 
PureVision 2 Multifocal (6)
PureVision 2 Multifocal
Bausch & Lomb
PureVision 2 Multifocal (6) fra kr 549,-
 

Mer om Døgnet Rundt Linser:

 

 

Døgnet rundt linser gir deg også en frihet i et aktivt liv. I forbindelse med sport og idrett er døgnet rundt linser helt klart en fordel og i et aktivt sosialt liv med reising og at du alltid er på farten og vil hjelpe deg i en hverdag hvor du har nok annet å bruke tid på. Du vil nemlig ha mindre håndtering med rengjøring og oppbevaring av Døgnet rundt linser.

 

Døgnet rundt linser er enkle å håndtere, krever lite stell og pleie, og det er tilnærmet ingen tilvenning. Døgnet rundt linser egner seg ikke for kraftig skjeve hornhinner.

 

Ønsker du å bytte til døgnet rundt linser må du gå til din linseoptiker for å kontrollere hvilke døgnet rundt linser som passer deg.

 

Kontaktlinser.no gir deg her oversikten over døgnet rundt linser fra de forskjellige leverandørene og tilbyderne på det Norske markedet i dag, som gjør at du kan sammenligne pris på ditt favorittmerke, men også mulighet for å prøve andre døgnet rundt linser, som kanskje er bedre egnet for dine øyne.

 

Kontaktlinser.no anbefaler deg alltid til å snakke med fagkyndige i forhold til ditt valg av døgnet rundt linser og blant annet bæretid, og at kontaktlinser.no selger selv ikke døgnet rundt linser, men kun tilbyr deg hjelp til å finne best pris på døgnet rundt linser hos de ulike leverandørene.

 

Nøkkelord; Døgnet rundt linser, kontaktlinser, natten, tilbud, priser, billig, nettbutikk