Toriske linser  -  billige kontaktlinser

Toriske linser er kontaktlinse for astigmatisme også kalt brytningsfeil. Toriske linser har også verdier som sylinder og akse, i tillegg til styrke basiskurve og diameter.

 

Toriske linser finnes i dag som endagslinser, månedslinser og døgnlinser, og det er i dag et stort utvalg av Toriske linser fra de aller fleste forhandlerne i dag.

 

Soflens Toric (6 stk)
Soflens Toric
Bausch & Lomb
Soflens Toric (6 stk) fra kr 363,-
 
Acuvue Advance for Astigmatism (6 stk)
Acuvue Advance for Astigmatism
Johnson & Johnson
Acuvue Advance for Astigmatism (6 stk) fra kr 299,-
 
Frequency Xcel Toric (3 stk)
Frequency Xcel Toric
CooperVision
Frequency Xcel Toric (3 stk) fra kr 185,-
 
Focus Dailies Toric (30 stk)
Focus Dailies Toric
Alcon
Focus Dailies Toric (30 stk) fra kr 189,-
 
PureVision Toric (6 stk)
PureVision Toric
Bausch & Lomb
PureVision Toric (6 stk) fra kr 397,-
 
Air Optix for Astigmatism (6 stk)
Air Optix for Astigmatism
CIBA Vision
Air Optix for Astigmatism (6 stk) fra kr 459,-
 
Biomedics Toric (6 stk)
Biomedics Toric
Ocular Sciences
Biomedics Toric (6 stk) fra kr 449,-
 
Proclear Toric
Proclear Toric
CooperVision
Proclear Toric fra kr 299,-
 
Soflens Daily Disposable for Astigmatism (30 stk)
Soflens Daily Disposable for Astigmatism
Bausch & Lomb
Soflens Daily Disposable for Astigmatism (30 stk) fra kr 173,-
 
Acuvue Oasys for Astigmatism
Acuvue Oasys for Astigmatism
Johnson & Johnson
Acuvue Oasys for Astigmatism fra kr 277,-
 
Frequency Xcel Toric XR (3 stk)
Frequency Xcel Toric XR
CooperVision
Frequency Xcel Toric XR (3 stk) fra kr 449,-
 
Standard Toric
Standard Toric
CooperVision
Standard Toric fra kr 175,-
 

Mer om Toriske Linser:

 

Toriske linser som også kalles linser for astigmatikere var i begynnelsen av kontaktlinsens historie ikke noe man trodde var mulig å produsere. I dag er dette et vanlig produkt innen kontaktlinse-markedet.

 

Astigmatisme er arvelig, selv om det også kan oppstå av andre grunner. Skulle derfor en av dine foreldre eller barn ha dette, så anbefaller vi at du oppsøker din optiker, før bestilling av toriske linser via kontaktlinser.no.

 

Vanlige symptomer på astigmatisme er mysing, trøtte øyne, ofte sliten og lett hodepine.

 

Symtomene kan også skyldes andre faktorer, men av alle som behøver korrigering av sitt syn, så kan det være så mange som 45 % som lider av en form for astigmatisme.

 

Toriske linser er også det beste for øynene dine, når du velger dagslinser, ved at du hver dag begynner med nye sterile kontaktlinser og unngår skitne linseetuier og annet belegg på linsene. Med toriske linser dagslinser, får du også mindre risiko for irritasjon på øyet for og ikke snakke om noen form for tid på vedlikehold av toriske linsene med linseveske etc.

 

Toriske linser som dagslinser, gir deg også en frihet i et aktivt liv. I forbindelse med sport og idrett er toriske linser helt klart en fordel og i et aktivt sosialt liv med reising og at du alltid er på farten, og når du skulle trenge å bytte mellom toriske linser og briller, vil toriske linser som dagslinser, hjelpe deg i en hverdag hvor du har nok annet å bruke tid på.

 

Toriske linser er tilgjengelig for de med astigmatisme.  Toriske linser som dagslinser er også flott for de med allergier, slik at du slipper å ha pollen etc., på Dine toriske linser, siden du alltid setter inn et par helt nye sett kontaktlinser hver morgen.

 

Kontaktlinser.no gir deg her oversikten over toriske linser fra de forskjellige leverandørene og tilbyderne på det Norske markedet i dag, som gjør at du kan sammenligne pris på ditt favorittmerke, men også mulighet for å prøve andre toriske linser, som kanskje er bedre egnet for dine øyne.

 

Kontaktlinser.no anbefaler deg alltid til å snakke med fagkyndige i forhold til ditt valg av toriske linser, og at kontaktlinser.no selger selv ikke toriske linser, men kun tilbyr deg hjelp til å finne best pris på toriske linser hos de ulike leverandørene.

 

Nøkkelord; Toriske linser, billige, nettbutikk, tilbud, kontaktlinser