Om Kontaktlinser.no - billigste linser

 

 

Kontaktlinser.no er en portal hvor du kan sammenligne priser på kontaktlinser og tilbehør tilhørendenorske og utenlandske tilbydere. Hos oss vil du på en enkel måte finne frem til den billigste prisen på det produktet du er ute etter.

 

Vår portal ønsker å være et hjelpemiddel for deg som forbruker for å finne produkter som dagslinser, Ukelinser, månedslinser, fargede linser, toriske linser osv. til den billigste prisen og den korteste leveringstiden.

 

Våre samarbeidspartnere ønsker alltid å gi våre kunder det beste produktet. Vår portal vil vise deg hvilken leverandør som tilbyr det beste produktettil den beste prisen.

 

Nøkkelord; De billigste linser, tilbud på linser

 

Kontaktlinser.no har satt seg som mål å bli Norges beste portal for deg som kontaktlinsebruker. Vi vil gi deg mulighet til å finne de billigste kontaktlinser og tilbehør som våre samarbeidspartnere har å tilby til enhver tid.

 

I dag sammenligner vi pris fra Romerike-Synsssenter, Lenson, Yourlenses, Motehus, Magic4Eyes, Lensstore og Lensway. Det jobbes kontinuerlig med å implementere flere tilbydere på det Norske Kontaktlinsemarkedet, og gjerne tips oss om aktuelle leverandører.