Langtidslinser - Tilbud og priser

 

Langtidslinser er som det ligger i navnet, linser som kan brukes over lengre tid. Langtidslinser er bland de rimeligere kontaktlinsene på markedet, og har også vært på markedet lenge.

 

Langtidslinser brukes på dagtid, og tas ut hver kveld for rensing og rengjøring, settes inn i et linseetui, og settes på igjen på morgenen. Langtidslinsene kastes så i søppelkassen etter endt periode. Periode for langtidslinser kan variere fra 3 måneder til 1 år avhengig av bruk og vedlikehold.

 

 

 

Acuvue Oasys for Astigmatism
Acuvue Oasys for Astigmatism
Johnson & Johnson
Acuvue Oasys for Astigmatism fra kr 277,-
 

Mer om Langtidslinser:

 

 

Langtidslinser skal behandles godt, slik at du hver dag begynner med gode kontaktlinser og unngår et skittent linseetui og annet belegg på linsene. Linseveske kreves og velg her riktig Linseveske for dine langtidslinser. Gjerne hør med din optiker, da langtidslinser ikke alltid passer dine øyne, eller hvor ofte du trenger å bytte de ut.

 

Langidslinser er veldig slitesterke selv om de er mye. Langtidslinser kan tilpasses mer individuelt og etter dine behov, d.v.s. høyere styrke eller spesielle dioptrier.

 

Ofte anbefales det å velge dags- eller månedslinser hvis styrken tillater det, men igjen her bør man oppsøke en optiker for undersøkelse.

 

Langtidslinser er tilgjengelig for de aller fleste synsfeil, inkludert astigmatisme (brytningsfeil).  Du får også langtidslinser for nærsynthet og langsynthet, og så å si alle synsbehov.

 

Kontaktlinser.no gir deg her oversikten over langtidslinser fra de forskjellige leverandørene og tilbyderne på det Norske markedet i dag, som gjør at du kan sammenligne pris på ditt favorittmerke, men også mulighet for å prøve andre langtidslinser, som kanskje er bedre egnet for dine øyne.

 

Kontaktlinser.no anbefaler deg alltid til å snakke med fagkyndige i forhold til ditt valg av langtidslinser, og at kontaktlinser.no selger selv ikke langtidslinser, men kun tilbyr deg hjelp til å finne best pris på langtidslinser hos de ulike leverandørene.

 

Nøkkelord; Langtidslinser, priser, tilbud, nettbutikk, billig