Fargelinser - priser - billige kontaktlinser

 

Fargelinser kommer i tre typer: sikt fargetoner, ekstrautstyr fargetoner og ugjennomsiktig farge nyanser.

Mange av disse Fargelinsene er tilgjengelig i Plano form, så vel som i design for folk som har skjeve hornhinner, trenger bifokale eller ønsker en engangs Fargelinser.

En synlighet fargetone er vanligvis en lys blå eller grønn farge lagt til en linse, bare for å hjelpe deg å se det bedre under innsetting og fjerning, eller hvis du slipper det. Siden det er en veldig lys farge, vil det ikke påvirke din øyenfarge.

Ekstrautstyr fargetone er en solid, men gjennomsiktig (se-gjennom) fargetone som er litt mørkere enn en synlig farge. Ekstrautstyr fargetone endrer din øyenfarge. Som navnet tilsier, er det ment å forsterke den eksisterende fargen på øynene dine. Disse typer fargetoner er vanligvis best for folk som har lyse øyne, og ønsker å gjøre øyefarge mer intense.

Noen fargelinser er dypere, ugjennomsiktige fargetoner som kan endre din øyenfarge helt. Vanligvis er de laget av mønstre av solide farger. Hvis du har mørke øyne, trenger du denne type farge kontaktlinser for å endre din øyenfarge. Fargelinser kommer i en rekke farger, inkludert hasselnøtt, grønn, blå, fiolett, ametyst og grå.

Selskapene som lager fargelinser har alle gått ut for å etterligne det naturlige utseendet på den fargede delen av øyet, kalles iris. Siden dette området består av fargerike figurer og linjer, litt farge kontakter har en serie av små fargede prikker på objektivet for å gjøre dem ser mer naturlig på øyet.

Men midten av objektivet, er den delen som ligg over eleven din, klar slik at du kan se.

Kostyme eller teatralsk fargelinser faller også inn i kategorien ugjennomsiktig farge nyanser. Lenge brukt i filmer (eksempler er The Man Who Fell to Earth og Twilight), disse spesielle-effekt fargelinsene er nå allment tilgjengelig for nyhet bruk og kan midlertidig forvandle brukeren til en fremmed eller Jaguar, blant andre.

 

 

 

Noen ulemper med fargelinser


Selv om det er forskjellige størrelser fargelinser for å passe de fleste brukere, vil det være noen anledninger  der de fargede delen kan skyve noe over pupillen.

Dessuten er størrelsen på pupillen din i stadig endring for å tilpasse varierende lysforhold - så noen ganger, som om natten, kan det hende at eleven være større enn den klare midten av linsen. I slike tilfeller kan din visjon bli lite påvirket.

Hvis du har et vedvarende problem med dine fargelinser, er det viktig å se en øyelege.

 
Deling Fargelinser: en dårlig idé

Mens fargelinser kan være morsomt, leger advarer wearers ikke å dele sine fargelinser - eller kontaktlinser, for den saks skyld - med venner, og ikke å bytte farger med venner.

Fargelinser er medisinsk utstyr og er utstyrt til de spesifikasjonene over den enkeltes øyne. Utveksling av fargelinser kan også overføre skadelige bakterier, som kan føre til øye infeksjon eller andre potensielt farlige øye forhold.

Fargelinser, som også kontaktlinser, må være skikkelig rengjort og desinfisert med riktige rengjøringsprodukter. Spør legen din hvilke rengjøringsmidler er best for dine linser.

 

Forslag til Fargelinser

  • Hvis huden, hår og naturlige øye farger har kul, blå-røde undertoner, kan du velge en varm-tonet linse som lys brun.
  • Hvis huden er mørk, kan du velge lyse-fargede linser.
  • Vil du ha øye makeup? Velg en kontakt linse farge som vil skille seg ut fra skyggen og mascara farger du liker å bære.
  • Hvis din naturlige øyenfarge er brun, kan du velge kontaktlinser i fiolett, grønt eller blått.

 En mulighet er en enhancer linse som er den samme grunnleggende farge som øynene dine, noe som ville definere kantene av iris og utdype din naturlige farge, men ikke endre den dramatisk.

 

  • Hvis din naturlige øyenfarge er blå, kan du velge kontaktlinser i grå eller grønn.
  • Hvis huden, hår, sminke og naturlige øye farger er varme-klang, kan du velge en varm farge kontaktlinser som hassel å matche og blande i.

Ønsker du å bruke fargelinser hver dag ? Eller fargelinser kun for spesielle anledninger? Hvis det er det siste, bør du kanskje en farge som er veldig annerledes fra din normale farge.

Erfolk med brune øyne mer intelligente?

Den personlighet egenskap assosiert med brune øyne er intelligens, ifølge en undersøkelse av amerikanske kvinner i alderen 16 til 35. I tillegg til etterretning (34 prosent), brune øyne også formidle troverdighet (16 prosent) og vennlighet (13 prosent), ifølge respondentene.

Blue-eyed folk er sett til å utstråler sweetness (42 prosent), sexiness (21 prosent), og vennlighet (10 prosent). Og grønne øyne er knyttet sexiness (29 prosent), kreativitet (25 prosent) og deviousness (20 prosent).

Seksti prosent av respondentene sa at de vil endre sin øyenfarge, med 27 prosent velger grønt. Så kom ametyst (26 prosent) og blå (18 prosent). Turkis, grå, honning og brun var den neste valg, i den rekkefølgen.

2002 Undersøkelsen ble gjennomført av CyberPulse og bestilt av FreshLook. - L.S.

Spesial-anledning brukere vil også gjerne prøve fargelinser. De er designet - og priset - å brukes én gang og deretter kastes.

Tenk på dette før du får din optiker praktiserende kontor, men hvis du ikke kan bestemme, ikke bekymre deg, han eller hun kan hjelpe deg å avgjøre hvilken farge passer best for ditt personlighet og utseende. Husk, hvis man bruker engangs fargelinser, kan du alltids bytte til en annen farge.

 

Nøkkelord; Fargelinser, billige, priser, tilbud, kontaktlinser